Studentencontact

Ook voor jullie –studenten – wil de kerkenraad graag bereikbaar zijn. Ook willen we jullie waar mogelijk graag helpen als het gaat over contacten met Gereformeerde Gemeenten in (de buurt van) je studiestad (wanneer je niet thuis woont).

We stellen het uiteraard op prijs om te weten – als je gaat studeren – waar je dit hoopt te gaan doen en welke studie je gaat volgen. Ook leggen we graag contact met je om te overleggen in welke plaats / bij wie, catechisatie gevolgd gaat worden. We hebben hiervoor een formulier gemaakt en willen je vragen dit digitaal in te vullen en via de website aan ons toe te sturen.

We kunnen ons ook goed voorstellen dat je met (soms indringende) geestelijke en andere vragen komt te zitten. We stellen je graag in de gelegenheid om deze aan de contactpersoon voor studerenden, Oud. W. van ’t Hof, te stellen. Hiervoor is een speciaal e-mailadres beschikbaar; studentggbenthuizen@kliksafe.nl 

Het is natuurlijk ook prima als je hem telefonisch wilt benaderen of een gesprek wil afspreken. (Tel. 079-3433555).

Als laatste willen we jullie graag wijzen op de Studentenkringen die actief zijn binnen verschillende (studenten)plaatsen binnen de Gereformeerde Gemeenten. Daar kun je aansluiting bij zoeken om met gelijkgezinde jongeren toegerust te worden vanuit het fundament van Gods Woord en onze belijdenis.

De studentenkringen kan je vinden op website: http://www.studentengg.nl

Aanmeldformulier studentencontact

Persoonlijke gegevens

Studie

StudentenverenigingKerkelijke gemeenteOpmerkingen