De kinderoppas

Het doel  van de oppas is dat beide ouders in de gelegenheid gesteld worden om de kerkdienst te bezoeken. Er zijn twee groepen:

  • Groep 1: 0 tot 2 jaar (kleine zaal Ontmoeting)
  • Groep 2: 2 tot 4 jaar (grote zaal Ontmoeting)

Het is gebruikelijk dat de moeders zelf ook oppassen. 

Zodra uw kind(eren) regelmatig gebracht wordt(-en), wordt u door de leiding gevraagd om mee te draaien in het oppasrooster. Het rooster staat in de kerkbode vermeld. Meisjes mogen vanaf groep 8 oppassen. Bij groep 1 staan verschillende boxen waar uw kind in mag spelen als dat nodig is. Als uw baby rustig wil slapen kunt u de wagen in de keuken zetten. Verder is er voldoende speelgoed waar uw kind mee kan spelen, of boekjes waar uit voorgelezen kan worden. Tijdens de dienst wordt er ook een keer limonade ingeschonken (het is fijn als u zelf een tuitbeker meegeeft als dit nodig is) met een lange vinger erbij. Het is erg fijn als de naam van uw kind op de beker en tas staan, dit voorkomt verwarring.

Bij groep 2 kunnen de kinderen spelen met duplo of een puzzel maken. Ook zijn er kleurplaten om te kleuren en boekjes om voor te lezen. Aan het einde van de dienst  wordt er uit de "kijk en luister Bijbel” voor gelezen. De kinderen krijgen tijdens de dienst een keer  drinken met een kaakje erbij en aan het eind nog een snoepje.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de commissie:

Roostermakers:

  • Mevr. M.J. van Lagen - Leune, tel: 079- 3418138       
  • Mevr. L. Krijgsman - de Peinder
  • Mevr. L.M. den Heijer - van der Heiden