Jeugdvereniging "Rondom het Woord"

We bestaan al sinds 1973. Iedere 2 weken komen we op vrijdagavond bij elkaar met een groep +16 jongeren om samen na te denken over Bijbelse en actuele thema's. We proberen op een gezellige, leuke en ontspannen manier bezig te zijn met de belangrijkste dingen in ons leven. Om zo bagage mee te krijgen om als christen te leven in deze wereld. Ook bezoeken we met elkaar de Check-in avonden in de regio.

Naast bezinnende avonden, nemen we ook de tijd om met elkaar actief bezig te zijn; we gaan naar het strand, houden een BBQ en gaan bijvoorbeeld bowlen. Jaarlijks organiseren we voor de ouderen in de gemeente een heerlijk diner en een BBQ voor de hele gemeente.

Hoogtepunt van het seizoen is ieder jaar weer ons kamp tijdens de Hemelvaartweek. Tijdens die dagen staat een Bijbels thema centraal, zijn we lekker sportief bezig en zorgen we voor veel gezelligheid. Sterke verhalen komen los rond het kampvuur!

We hopen dat de verenigingsavonden en de andere activiteiten gezegend worden en je de Heere ook persoonlijk leert kennen. Ook is het fijn om vrienden in de gemeente te hebben waarmee je ook over de belangrijkste zaken van het leven kunt praten!

Je bent van harte welkom op onze avonden in 'Ontmoeting'

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:

Mevr. H.D. Démoed  e-mail: inekedemoed@hotmail.com  

Dhr. C. Voorwinden  e-mail:  nielsvoorwinden@gmail.com